مجموعه: طرز تهیه کباب کوهان گاو خواص مواد غذایی

مصرف گوشت توسط انسان بـه طور طور کلی با انتخاب و گزینش نوع معینی از گوشت همراه بوده هست و نخوردن نوع معینی از گوشت متکی بر برخی اعتقا دات و یـا عادت های مخصوصی بوده کـه باعث شده گوشت حیوان معینی خوشا یند و گوشت نوع دیگر نا خو شایند جلوه کند .از دیر باز مردم شـهر نشین خوردن گوشت شتر را کنار گذاشته اند زیرا کـه به غلط معتقد بوده اند کـه گوشت شتر سفت و دیر پز بوده و ارزش غذایی چندانی ندارد .اما درون حقیقت حتما گفت کـه گوشت شتر درون مقایسه با گوشت از مـیزان پروتیین کمتری بر خوردار هست و از لحاظ شکل ظاهری شبیـه گوشت هست .

این گوشت ها از سدیم بیشتری بر خوردار هست اما مـیزان پتاسیم ان کمتر هست و درون مقایسه با گوشت و از لحاظ درجه pH بسیـار بسیـار متفاوت بوده و در نتیجه به منظور عملیـات فراوری گوشت بسار مناسب هست .گوشت شتر منبع بسیـار به منظور بسیـا ری از مواد غذایی مـهم و مورد نیـاز بدن مـی باشد .

این گوشت حاوی پروتیین های با ارزش غذایی بالا و تعدادی از ویتا مـین های مفید و مورد نیـاز بدن نظیر ویتامـین ها ی گروه Bو برخی از عناصر معدنی مـهم نظیر اهن و فسفر و کلسیم هست . طرز تهیه کباب کوهان گاو هم چنین گوشت شتر دارای قدرت مخصوصی درون نگهداری هر چه بیشتر اب هست که این خاصیت اهمـیت زیـادی درون تعیین برخی از خواص طبیعی گوشت دارد .گوشت شتر درون مقایسه با گوشت مـیزان کمتری چربی ،پروتیین و خاکستر دارد.

اما پروتیین های گوشت شتر فاقد اسیدهای امـینـه ضروری نظیر ترپتوفان ،والین ،لیوسین و ایزو لیوسین و هم چنین اسید امـینـه نیمـه ضروری هیستید ین مـی باشد .همانطور کـه اشاره شد گوشت شتر درون مقایسه با گوشت سایر دام ها ی اهلی دارای سدیم بیشترو پتاسیم کمتری هست که این امر با متابولیسم اب درون بدن دام ارتباط مستقیمـی دارد و باید افزود کـه نسبت کلسیم فقط درون عضلات ران زیـاد هست .اما نسبت ان و رودی درون گوشت شتر کمتر از مـیزان ان درون گوشت دام های اهلی دیگراست .

گوشت شترهای جوان کـه سن ان ها ما بین یک که تا سه سال هست نرم تر و خوش طعم تر از گوشت شتر های بزرگسال هست و از جهت مزه و طعم و نرمـی شبیـه گوشت دارند .

ضمنا هر چه سن حیوان بیشتر وبیشتر شود ،از مـیزان نرمـی گوشت کاسته مـی شود.

خصوصیـات حسی و فیزیکی گوشت شتر

گوشت شتر ها ی جوان کـه سن ان ها ما بین یک که تا سه سا ل هست نرم تر و خوش طعم تر از گوشت شتر های بزرگسال هست که معمولا گوشتی سفت و دیر هضم دارند و هر چه سن حیوان بیشتر و بیشتر شود ،از مـیزان نرمـی گوشت کاسته مـی شود .چرا کـه هر چه عمر شتر بالا رود پیوند های موجود بین الیـاف بافت همبند افزایش مـی یـابد و کمتر تحت که تا ثیر حرارت و انزیم ها قرار مـی گیرند .قابل ذکر هست که گوشت شتر های مسن و پیر به منظور سرخ مناسب نیستند .

چرا کـه به علت داشتن مـیزان زیـادی از بافت کلاژن دیر پز مـی باشند ،اما مـی توان این گوشت را فراوری کرده و از ان کالباس تهیـه کرد.گوشت شتر های کم سن وسا ل از جهت مزه و طعم و نرمـی شبیـه گوشت دارند.

چربی شتر :

چربی شتر همانند چربی سایر دام های اهلی بر اساس تکنیک های متداول فراوری ،فراوری شده و مورد استفاده قرار مـی کیرد . طرز تهیه کباب کوهان گاو رنگ چربی شتر سفید هست که گاهی رنگ سفید ان بـه سرخی مـی زند .وزن چربی کوهان شتر تقریبا 82درصد از وزن کل چربی بدن شتر را تشکیل مـی دهد.مـیزان چربی موجود درکوهان شتر دوکوهانـه درون حدود 100کیلوگرم براورد مـی شود.در برخی از مناطق کوهان شتر بـه عنوان غذایی خوش طعم مورد استفاده قرار مـی گیرد وبه صورت خام ویـا آب پز مصرف مـی گردد ودر حالت کمبود غذا بـه عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار مـی گیرد.


منبع:sarashpaz.ir

، طرز تهیه کباب کوهان گاو




[خواص تغذیـه ای گوشت شتر - beytoote.com طرز تهیه کباب کوهان گاو]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 03:31:00 +0000