سه ماهه اول بارداری زمانی هست که رشد و تغییرات، خوردن اسپرین در بارداری تا ماه چندم سریع اتفاق مـیافتد و ضروری هست تا مواد مغذی مورد نیـاز به منظور این تحولات تأمـین شود. خوردن اسپرین در بارداری تا ماه چندم این درست هنگامـی هست که اغلب زنان اشتهایی بـه خوردن غذا ندارند و یـا دچار تهوعهای متعدد مـیشوند.
فولات، پادشاه مواد مغذی هست که حتما در این سه ماه مصرف شود. خوردن اسپرین در بارداری تا ماه چندم اکثر غذاهای آورده شده درون این مطلب حاوی فولات و سایر مواد مغذی لازم به منظور رشد و تکامل جنین درون سه ماه اول بارداری مـیباشند. بـه یـاد داشته باشید کـه برخورداری از یک رژیم متنوع و مغذی همـیشـه بهترین انتخاب به منظور مادران است.
تحقیقات پیرامون تغذیـه درون دوران بارداری حاکی از آن هست که مصرف غذاهای دارای نمایـه گلیسمـی پایینی به منظور دوران بارداری بهتر هست که از جمله مـیتوان بـه مصرف سبزیجات، مغزها و توت اشاره کرد، ولی موادی کـه نمایـه گلیسمـی بالایی دارند مانند شکر، نان سفید و پوره سیبزمـینی خیلی سریع تبدیل بـه قند مـیشوند و برای بدن بـه خصوص درون این دوران مناسب نمـیباشند.
مطالعات نشان دادهاند کـه رژیمهای با نمایـه گلیسمـی پایین درون دوران بارداری احتمال دیـابت حاملگی را کاهش مـیدهند. این بدان معنی نیست کـه دوران بارداری ایجاد محدودیت غذایی مـینماید، بلکه تاکید بر درست انتخاب مواد غذایی مـیباشد. به منظور مثال مغزها، مـیوهها، سبزیجات و غلات پرفیبر را جایگزین غذاهای فرآوری شده، بیسکویت و شیرینیجات کنید که تا سلامت شما و فرزندتان تضمـین شود.
1- بادام
بادام منبع غنی از فولات هست که یکی از مـهمترین مواد مغذی به منظور این دوران مـیباشد، البته قرصهای مکمل اسیدفولیک به منظور پیشگیری از بروز نواقص نوزادی نیز توصیـه مـیشود. خوردن مواد مغذی مانند بادام سطح فولات مادر و نوزاد را بالا مـیبرد کـه برای یک بارداری سالم مورد نیـاز است. 20 که تا 25 عدد بادام حاوی 10 مـیکروگرم فولات هست و درون صورت دوقلو بودن جنین بهتر هست مصرف بادام را بـه 2 برابر افزایش دهید.
تحقیقی درون انگلیس نشان داد کـه خوردن روزانـه 20 که تا 25 عدد بادام احساس سیری و رضایت بـه شما مـیدهد و نیز وزنتان را تنظیم مـیکند. بعد خوردن بادامهای مغذی علاوه بر کمک بـه رشد خوب جنین، باعث مـیشود از انتخاب آن رضایت کامل داشته باشید.
بادام، مغزی مع
بادام غنی از آنتی اکسیدان هست که ترکیبات طبیعی آن با رادیکالهای آزاد بدن شما و جنین همراهتان مبارزه مـیکنند. تحقیقی درون کانادا نشان داد کـه پوست بادام حاوی آنتی اکسیدان فراوانی است. محققان سطوح بالایی از چهار نوع مختلف فلاونول را یـافتند کـه تأثیرات آنتی اکسیدانی مثبتی درون بدن دارند و به عنوان خط دفاعی اولیـه بدن درون برابر رادیکالهای آزاد عمل مـیکنند.
نگهداری بادام
* بادام یکی از درون دسترس ترین مواد غذایی هست که مـیتوان همـیشـه مشتی از آن را درون کیف نگاه داشت که تا به هنگام گرسنگی یـا ضعف درون این دوران از آن بـه عنوان یک مـیان وعده سالم استفاده کرد.
* درون خرید بادام دقت کنید که تا بادام مانده نگیرید. بادام خام خوشمزه است، ولی اگر قصد خرید بادام بو داده و نمکی را دارید از تازه بودن آن مطمئن شوید، اما که تا حد امکان بادام خام را خریداری نمایید.
* حواستان باشد بادامـی کـه با مخلوطی از شکر، عسل و یـا مواد نگهدارنده آغشته شده هست (بادام سوخته) را تهیـه ننمایید، زیرا دیگر به منظور رشد جنین همراهتان مناسب نیست.
* سعی کنید که تا بادام را درسته مـیل کرده و آن را پوست گرفته مصرف نکنید، چرا کـه پوست بادام حاوی مواد مغذی به منظور رشد جنین مـیباشد.
* بادام را درون جای خشک و خنک نگهداری نمایید و بدانید کـه بادام با پوست را به منظور مدت بیشتری مـیتوان نگهداری کرد.
* بادام با پوست را مـیتوان درون کیسهای دربسته درون یخچال یـا فریزر قرار داد که تا برای مدت بیشتری تازه بماند.
2- موز
موز منبع بسیـار خوبی به منظور تأمـین انرژی هست و بـه طور چشمگیری حاوی پتاسیم مـیباشد و برای رژیم غذایی شما توصیـه مـیشود. خوردن موز باعث مـیشود درون هنگام ورزش دچار گرفتگی عضلات نشوید.
موز و فشار خون
فشار خون سالم درون زمان بارداری بسیـار اهمـیت دارد. مطالعات نشان دادهاند کـه مصرف 8 که تا 10 سهم مـیوه و سبزی تازه بـه کاهش فشار خون بالا کمک مـیکند. پتاسیم یکی از فرآوردههای موجود درون موز مـیباشد. این ماده معدنی فقط درون سبزیجات و مـیوهها یـافت مـیشود و باعث مـیشود فشار خون پایین بیـاید.
موز سرشار از پتاسیم است. تحقیقات نشان دادهاند افرادی کـه در رژیم غذایی آنها پتاسیم بـه وفور یـافت مـیشود، درون مقایسه باانی کـه مصرف پتاسیم کمتری دارند، پنجاه درصد کمتر بـه سکته مبتلا مـیشوند. بـه علاوه تحقیقات دانشگاه کالیفرنیـا و سانفرانسیسکو نشان دادهاند موز از پوکی استخوان درون دوران یـائسگی جلوگیری مـیکند.
یک موز بزرگ 480 مـیلیگرم پتاسیم دارد کـه این مقدار تقریباً یکچهارم نیـاز روزانـه بدن ما مـیباشد. علاوه بر آن نزدیک 40 مـیکروگرم فولات دارد کـه این ویتامـین بـه ویژه هنگام تشکیل رشتههای عصبی نوزادان بسیـار پراهمـیت مـیباشد. رشتههای عصبی درون سه ماهه اول زندگی جنین تشکیل و بسته مـیشوند و بدین علت مقدار زیـادی فولات مورد نیـاز مـیباشد.
موز و تهوع صبحگاهی
اگر شما حامله هستید، تهوع هنگام صبح درون سه ماهه اول بارداری بسیـار ناراحتکننده مـیباشد. این حالت درون همـه زنان باردار مشاهده نمـیشود، اما اگر این حالت به منظور زنان باردار بـه وجود آید، درون بعضی اوقات و یـا درون تمام طول روز حالت تهوع شدیدی را تجربه خواهند کرد، حتی درون بعضی از زنان حالت تهوع بـه استفراغ منجر مـیشود.
اگر تهوع صبحگاهی دارید و به استفراغ منجر مـیشود، حتما غذایی بخورید کـه معده شما قابلیت پذیرش آن را داشته باشد و همچنین حاوی مواد معدنی مورد نیـاز بدن باشد که تا تعادل بدن را از این نظر حفظ نماید. موز از آن دسته موادی هست که پزشکان درون این هنگام تجویز مـیکنند و توصیـه مـینمایند زنان باردار به منظور تعادل بدن و جلوگیری از تهوع موز بخورند.
موز، یک پایین آورنده قوی
موز سرشار از فیتوکمـیکالهایی بنام مـیریستین (یک آنتیاکسیدان قوی کـه مـیتواند قندخون را کاهش دهد) و بتاسیتوسترول (باعث مـیشود سطح کلسترول بد خون پایین بیـاید) مـیباشد. پایین بودن فشار و همچنین سطح قند خون، به منظور داشتن بارداری سالم اهمـیت بسزایی دارد.
یک موز پوست کنده
یک موز بزرگ 5/0 مـیلیگرم ویتامـین B6 دارد. ویتامـین B6 بـه تنظیم سطح پتاسیم و سدیم بدن بسیـار کمک مـیکند، بـه خصوص هنگام استفراغ کـه سطح سدیم و پتاسیم بدن کاملاً نامتوازن مـیشود.
همچنین یک عدد موز، 37 مـیلیگرم منیزیم، 480 مـیلیگرم پتاسیم و نیز سایر مواد معدنی را دارا مـیباشد. این ترکیب از مواد مغذی باعث شده موز به منظور درمان خانگی تهوع مناسب باشد.
3- برنج قهوهای
تهوع صبحگاهی درون طول 3 ماهه اول بارداری بـه عنوان یکی از علائم مـهم این دوران شناخته شده است. از آنجا کـه خانمهای باردار مدام درون جستجوی مواد غذایی هستند کـه ضمن مطلوب بودن طعمشان، مواد مغذی مفیدی بـه بدن آنها برساند، برنج قهوهای یکی از پیشنـهادهای ما مـیباشد. شما مـیتوانید از خوردن برنج قهوهای بـه عنوان یک ماده غذایی بسیـار سالم و مفید لذت ببرید.
برنج قهوهای درون یک نگاه اجمالی
مقدار: 100 گرم برنج قهوهای خام
انرژی: 357 کیلوکالری
چربی کل: 8/2 گرم
پروتئین: 7/6 گرم
برنج قهوهای سرشار از مواد معدنی و ویتامـینهای گروه B مـیباشد. همچنین برنج قهوهای سرشار از نیـاسین، منیزیم، منگنز، فسفر و سلنیوم است. نیـاسین یک کوآنزیم هست که به منظور تولید انرژی لازم مـیباشد، فرآیندی کـه باعث مـیشود شما بدون هیچ خستگی درون 3 ماهه اول بارداری کارهای خود را انجام دهید.
علاوه بر آن تحقیقات نشان دادهاند کـه ویتامـین B6 درون مبارزه با تهوع صبحگاهی 3 ماهه اول بارداری نقش مـهمـی دارد. اطمـینان حاصل کنید کـه غذای شما دارای مقدار کافی ویتامـین B6 مـیباشد، که تا حالت ناخوشایند تهوع صبحگاهی را تسکین دهد.
علاوه بر برنج قهوهای از سایر منابع این ویتامـین نیز استفاده نمایید. منابع دیگر ویتامـین B6 عبارتند از: غلات صبحانـه غنیشده، فلفل شیرین، تخمـه آفتابگردان و سبوس گندم کـه تمام آنها غذاهای سالمـی به منظور دوران بارداری مـیباشند.
فیبر
برنج قهوهای منبع خوبی از فیبر مـیباشد. فیبر یک ماده مـهم درون رژیم غذایی دوران بارداری بـه شمار مـیآید کـه به کاهش سطح کلسترول خون، فشار خون و همچنین قند خون کمک مـیکند و باعث ایجاد احساس سیری مـیشود. یکی از راهکارهای مبارزه با تهوع صبحگاهی این هست که نباید گرسنـه بمانید.
منبع:ماهنامـهی دنیـای تغذیـه
بارداری و زایمان راحت با...
[3 خوراکی به منظور سه ماه اول بارداری خوردن اسپرین در بارداری تا ماه چندم]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Wed, 18 Jul 2018 22:45:00 +0000