مجموعه: رژيم ٤٠ روزة انار تغذیـه سالم

بسیـار مـهم هست که بدانیم چگونـه و چه وقت حتما مـیوه بخوریم و یـا این کـه راه صحیح خوردن مـیوه‌ها چیست؟

به یـاد داشته باشید کـه مـیوه‌ها را بعد از خوردن غذا مـیل نکنید، رژيم ٤٠ روزة انار کارشناسان تغذیـه بر این باورند کـه مـیوه‌ها حتما زمانی خورده شوند کـه معده خالی است.

اگر مـیوه‌ها را بعد از خوردن غذا مـیل کنید، نقش مـهمـی درون مسموم سیستم بدنتان خواهند داشت، درون این حالت بدنتان با مقدار زیـادی انرژی روبرو مـی‌شود کـه این انرژی بـه جای مفید بودن باعث از دست وزن و کاهش قدرت به منظور انجام دیگر فعالیت‌های زندگی مـی‌شود.

برای مثال درنظر بگیرید کـه دو تکه نان و یک تکه مـیوه خورده‌اید، تکه مـیوه آماده هست که مستقیما وارد معده‌تان و سپس روده‌تان شود اما بـه دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن بـه معده جلوگیری مـی‌شود.

در این بین همـه غذا فاسد شده، تخمـیر مـی‌شود و به اسید تبدیل مـی‌شود و به محض اینکه درون معده، مـیوه با غذا و آنزیم‌های گوارشی تماس پیدا مـی‌کند، همـه حجم غذا شروع بـه ازبین رفتن و فاسد شدن مـی‌کند .

پس لطفا مـیوه را زمانی مصرف کنید کـه معده تان خالی هست و یـا قبل از خوردن غذا باشد.

شما بارها شنیده‌اید کـه بسیـاری شکایت مـی‌کنند کـه هر زمان کـه هندوانـه مـی‌خوریم، غذا بالا مـی‌آید، و یـا زمانی کـه موز مـی‌خوریم احساس مـی‌کنیم حتما فورا بـه دستشویی برویم.

در حقیقیت همـه این‌ها اتفاق نخواهند افتاد اگر مـیوه را زمانی بخورید کـه معده تان خالی هست در غیر این صورت مـیوه‌ها با غذای فاسد شده ترکیب مـی‌شوند و گاز تولید مـی‌کنند و درنتیجه شما بالا مـی‌آورید.

سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی‌های سیـاه زیر چشم، همـه‌شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی مـیوه مـیل کنید.

باید بدانیم کـه چنین موضوعی صحیح نیست کـه بعضی از مـیوه‌ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند چرا کـه همـه مـیوه‌ها درون بدن قلیـایی مـی‌شوند.

اگر شما روش صحیح مـیوه خوردن را کاملا بیـاموزید شما بـه راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد.

از خوردن مـیوه‌های پخته شده بپرهیزید

زمانی کـه نیـاز دارید آب مـیوه بنوشید فقط آب مـیوه تازه بنوشید نـه آب مـیوه کنسروها. رژيم ٤٠ روزة انار حتی آب مـیوه‌هایی کـه بسیـار غلیظ هستند را ننوشید.
مـیوه‌های پخته شده را نخورید چرا کـه هرگز ماده مغذی مـیوه‌ها را دریـافت نخواهید کرد تنـها مزه‌شان را دریـافت مـی‌کنید.

به خاطر داشته باشید کـه پختن مـیوه، تمام ویتامـین‌ها را از بین مـی‌برد اما بـه هرحال خوردن مـیوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است.

اگر حتما آب مـیوه بنوشید طوری بنوشید کـه دهانتان پر شود و آن را آرام آرام فرو دهید، چرا کـه باید اجازه دهید کـه آب مـیوه با بزاق دهانتان قبل از فرو آن کاملا ترکیب شود.

مـی‌توانید به منظور پاکسازی بدنتان 3 روز روزه مـیوه بگیرید. رژيم ٤٠ روزة انار بـه مدت 3 روز فقط مـیوه بخورید و در آخر متعجب مـی‌شوید از اینکه دوستانتان بـه شما مـی‌گویند کـه چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.


با فواید انواع مـیوه آشنا شوید
سیب: اگرچه سیب مقدار کمـی ویتامـین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدان‌ها و فلاون‌هاست (ماده شیمـیایی بیرنگ و متبلور) کـه هر دوی اینـها فعالیت ویتامـین سی درون بدن را زیـاد کرده و تسهیل مـی‌بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن بـه سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا مـی‌کند.


توت فرنگی: بالاترین قدرت اکسیدان‌ها را درون مـیان اکثر مـیوه‌ها دارد و از بدن درون برابر ابتلا بـه سرطان، گرفتگی رگها و رادیکال‌های آزاد محافظت مـی‌کند.

پرتقال: مصرف روزانـه 2 که تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را مـی‌گیرد، کلسترول را کم مـی‌کند، از ایجاد سنگ درون بدن جلوگیری کرده و یـا سنگ‌های موجود درون بدن را از بین مـی‌برد و همچنین ریسک ابتلا بـه سرطان روده را کاهش مـی‌دهد.

هندوانـه: بهترین تسکین دهنده تشنگی هست چرا کـه از 92% آب تشکیل شده است، همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون هست که بـه بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک مـی‌کند.
همچنین اصلی‌ترین منبع لیکوپین هست که اکسیدانی به منظور مبارزه با سرطان است، دیگر مواد مغذی موجود درون هندوانـه ویتامـین سی و پتاسیم هستند.

عنبه (انبه): بهترین برندگان به منظور داشتن بالاترین مـیزان ویتامـین سی هستند، این مـیوه سرشار از کاروتین هست که حاوی ویتامـین آ بوده و برای چشم‌ها مفید مـی‌باشد.
در آخر این مطلب را هم بـه یـاد داشته باشید کـه نوشیدن آب سرد بعد از غذا مساوی با ابتلا بـه سرطان است؛ مـی‌توانید باور کنید؟

شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیـار لذت بخش هست اما آب سرد مواد روغنی کـه در آن لحظه مصرف کرده‌اید را سفت مـی‌کند، روند هضم غذا را کند مـی‌کند.
زمانی کـه این رسوب‌ها با اسید واکنش نشان مـی‌دهند و شکسته مـی‌شوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب مـی‌شوند.

این موضوع بسیـار سریع موجب چاقی و سپس سرطان مـی‌شود بنابر این بهتر هست که بعد از غذا، سوپ گرم و یـا آب ولرم مصرف کنید .




[بهترین زمان خوردن مـیوه چه زمانی است؟ رژيم ٤٠ روزة انار]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 03:02:00 +0000