مجموعه: ازونبرون برای بارداری آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
500 گرم
آب پياز
3 قاشق سوپخوري
آب ليمو
3قاشق سوپخوري
نمک و فلفل
به دلخواه
زعفران دم کرده نصف يا يک قاشق چايخوري روغن مايع 2 تا3 قاشق سوپخوري فلفل دلمـه اي رنگي 2 عدد ليموترش و جعفري براي تزيين
طرز تهيه :
ابتدا پوست ماهي را يد و گوشت آن را يک تکه از استخوان جدا کنيد (فيله کنيد). ازونبرون برای بارداری سپس گوشت را بـه قطعات 25 يا 30 گرمي برش بزنيد.
در ظرفي آب پياز ، ازونبرون برای بارداری آب ليمو، نمک، فلفل و زعفران دم کرده را مخلوط کنيد و قطعات برش خوردة ماهي را داخل اين مواد قرار دهيد و بگذاريد يک ساعت درون يخچال با روکش نايلوني استراحت کند که تا به خوبي طعم دار شود.
پس از گذشت اين مدت روغن را نيز بـه ساير مواد اضافه کنيد ، قطعات گوشت ماهي را نيز پشت و رو کنيد . ازونبرون برای بارداری و يک ساعت ديگر مواد را درون يخچال قرار دهيد .
پس از استراحت دوم يک درون ميان قطعات ماهي و يک تکه از فلفل دلمـه اي را بـه سيخ بکشيد و روي منقل (ترجيحاً منقل کبابي) کباب کنيد.
سپس تکه هاي ماهي را از سيخ بيرون بياوريد و آن را درون ظرف مخصوص سرو بچينيد و با برش هايي از فلفل دلمـه اي رنگي ، ليموترش و جعفري تزيين و سرو کنيد.
نوش جان!
نکته:
1-هنگام خواباندن ماهي درون مواد مزه دار کننده، بهتر هست 2تا 3 مرتبه آن را زير و روکنيد که تا طعم سس يکسان بـه تمام قسمت هاي ماهي برسد.
2-هنگام کباب مي توان مقداري از سس را با قلمو روي تکه هاي گوشت ماهي و فلفل زد که تا ضمن پخت روي مواد نسوزد.
3-هنگام پخت مواظب باشيد که تا کباب ها خيلي خشک نشود و آنـها را کمي آبدار برداريد.
4-به دليل لطيف بودن گوشت ماهي از خواباندن گوشت بـه مدت طولاني درون مواد طعم دهنده اسيدي خودداري کنيد که تا بتوانيد از مواد مغذي غذا نيز بهره بيشتري ببريد. زيرا مواد اسيدي باعث از بين رفتن خواص غذايي گوشت ماهي مي شود.
[کباب ماهي اوزن برون - beytoote.com ازونبرون برای بارداری]